A BORVACSORA BEMUTATÁSA

A Trattoria La Príma Étterem helyi alapanyagokra fókuszáló menüjén a kaposvári Privát Hús Kft. és a hetesi Nagy Renáta – Pöttyös Kert ízei, valamint a balatonlelleti Pócz Pincészet borai mutatkoznak be. Az ételekhez a húsokat a Privát Hús Kft. szállítja, míg a zöldségeket és fűszernövényeket Nagy Renáta biztosította.

Menü és borsor

Trattoria La Príma

Olasz hangulatú étterem és pizzéria Kaposvár szívében.

Privát Húsfeldolgozó Kft.

Cégünk több mint 30 éves múltra tekint vissza, családi tulajdonban lévő, magyar vállalkozás. Az alapítása óta fokozatosan, lépcsőről lépcsőre jutott följebb, s napjainkra érte el azt az optimális nagyságot, amellyel elfoglalta megfelelő helyét a hazai környezetben, s immár a külföldi piacon is. Jó minőségű, kedvező árú, a honi ízvilágot megtestesítő finomságokkal szolgáljuk ki partnereinket. Kizárólag csomagolt és szeletelt termékeket gyártunk, napi 20 tonnás gyártási kapacitással. Összesen több mint 800 hazai és külföldi kereskedelmi partnert szolgálunk ki. Az európai normáknak magas szinten megfelelő üzemünk megannyi termékcsaládban több tucatnyi jó minőségű és kedvező árú, a honi ízvilágot megtestesítő finomsággal szolgálja ki vásárlóinkat. A Privát Hús Kft.-nél az IFS Food 8 verzió szabvány követelményeinek megfelelő élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetésével garantáljuk, hogy a piacra bevezetett és a vevők által elismert termékek állandó, megbízható minőségben kerülnek forgalomba. Cégünk nem használ fel glutént tartalmazó alapanyagokat. A csomagoláson külön nem kerül feltüntetésre termékeink gluténmentessége, de a Lisztérzékenységben szenvedő betegek, bármely Privát Húsfeldolgozó Kft. által gyártott terméket fogyaszthatják.

Pöttyös Kert

Zöldség, és fűszernövény termesztéssel, illetve ezen növényekből készített termékek előállításával foglalkozom 2017 óta Hetesen. Kertésztechnikusként végeztem Balatonbogláron, 2000-ben de sajnos az iskola elvégzése után még nem voltam érett a gazdaság elindítására, ezért most igyekszem apró lépéseben haladni és bővülni. Kicsi, egyedülálló gazdaságomban minden növény jól megfér egymás mellett. Fő növényeim: a padlizsán,cékla,rebarbara,tök,torma és a fűszernövények illetve a belőlük készített feldolgozott termékek, hogy télen is kerülhessen az asztalra valami a Pöttyös Kert háza tájáról! Igyekszem a természetes körülményeket, meghagyni, no till technológiával,talajtakarásos műveléssel segítem a talaj természetes egyensúlyát fenntartani. Nincsenek egyenes sorok, nem minta kert az enyém, de garantáltan szeretetben növekszik minden és mindenki az általam művelt területeken!

Pócz Pincészet

Történetünk 1991-ben kezdődött, de a szőlőtermesztéshez, borkészítéshez való kötődés a családban több generációra vezethető vissza. Gyermekkorom – „lovas kocsis, szalonnasütős ” – szüreti élményei meghatározták és megalapozták felnőtt életemet. A szellemi muníciót a Jászberényi Kertészeti Szakközép- és a Gyöngyösi Kertészeti Főiskolán kaptam, ahol 1975-ben szereztem szőlész-borász diplomát. Gyakornoki éveimet a Balatonboglári ÁG-ban töltöttem, ahol később szaktanácsadóként dolgoztam. 1984-től 1990-ig a balatonlellei TSZ főkertésze voltam. A rendszerváltást követően kezdtem építeni a birtokot, amely ma már nem csak szőlőtermesztéssel és borkészítéssel, hanem vendéglátással is foglalkozik. Ebben a munkában segítségemre vannak gyermekeim, Szilvia, Attila és nem utolsósorban párom, Katalin. Bízom benne, hogy az unokáim is belenőnek és beleszeretnek ebbe az életformába.

Trattoria La Príma Étterem borvacsora
Kérjük ossza meg velünk, hogy honnan értesült az eseményről?
válasszon
  • válasszon
  • Ízek • Borok • Találkozások facebook oldalról, eseményből, hirdetésből
  • az étteremtől közvetlenül
  • iFood Élelmiszer Klasztertől
  • Dél-Balatoni Borúttól
  • Kislépték Egyesülettől
  • Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarától
  • barátok, ismerősök ajánlották
  • egyéb
Tudomásul veszem, hogy a jelentkezés elküldése fizetési kötelezettséggel jár, amelyet előre utalással vagy személyesen kell rendezni az étterem részére a tájékoztatóban foglaltak szerint.
Tudomásul veszem, hogy a borvacsorák létszáma korlátozott, a résztvevőket a jelentkezés sorrendjében fogadják az éttermek!
A jelentkezési űrlap elküldésével elfogadom a tájékoztatóban foglaltakat, valamint a honlapon található információkat, és magamra nézve kötelezőnek ismerem el.
Az adatkezelési nyilatkozatot elolvastam, adataim kezeléséhez a foglalás kapcsán hozzájárulok.
 

A jelentkezés lezárult a limitált létszám elérése miatt!

De ne aggódj! Várjuk jelentkezésed a többi étterembe és a cukrászdába is ellátogathatsz egy kis édes élményért a jövő héten!