TÁJÉKOZTATÓ a jelentkezés feltételeiről

Köszönjük érdeklődését az Ízek • Borok • Találkozások program keretében szervezett  borvacsorára. A részvétel biztosításához kérjük, hogy az alábbi folyamatot pontosan kövesse:

Jelentkezési lap kitöltése  

A borvacsorán való részvételhez szükséges az online jelentkezési lap valós adatokkal történő kitöltése és elküldése. Az űrlapon meg kell adnia a nevét, e-mail címét, telefonszámát, a résztvevők számát és a számlázási adatokat.. 

A jelentkezési lap beküldésével Ön kifejezi szándékát a vacsorán való részvételre, és vállalja a részvételi díj egyösszegű, előre történő fizetését a jelentkezési lap beküldésétől számított 24 órán belül.

Visszaigazoló e-mail fogadása  

A regisztráció beérkezését követően automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek és az étteremnek, ahova jelentkezett. Az e-mail tartalmazza az étterem bankszámlaszámát, valamint a további információkhoz szükséges kontakt adatokat.

Kérjük, ellenőrizze a spam mappáját is, amennyiben nem kapná meg időben az e-mailt.

Részvételi díj

A borvacsora árát a választott étterem oldalán tüntettük fel, egy főre vonatkoztatva. Amennyiben több főt is regisztrál, a végösszeg a résztvevők számának megfelelően kerül kiszámításra. 

Előre történő fizetés  

Átutalással

A vacsora árát a visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlaszámra előre kell utalni, a jelentkezési lap beküldésétől számított 24 órán belül. Ha több főre regisztrál, kérjük, a résztvevők számával felszorzott összeget utalja el a visszaigazoló levélben található bankszámlaszámra. Az utalás közlemény rovatában kérjük adja meg a következő adatokat:

  • Résztvevő neve
  • Résztvevők száma

Előrefizetés személyesen az étteremben

Lehetőség van a részvételi díj személyes befizetésére az adott étteremben, amelyet szintén előre kell rendezni a jelentkezéstől számított 24 órán belül.

Egyéb

Az előzőektől eltérő módon történő befizetéseket a választott étteremmel kell egyeztetni.

Számlázás

A számlát az étterem állítja ki a jelentkezési lapon feltüntetett adatok alapján, amelyet a jelentkezési lapon megadott e-mail címre fog megküldeni vagy más módon eljuttatni a vendég részére

Lemondás

A részvétel visszamondására legkésőbb 2024. szeptember 3-án 20.00 óráig van lehetőség. Ezt követően az előre befizetett összeg nem lesz visszautalva, de a részvételi lehetőség bárkire átruházható.

Amennyiben a rendezvény bármely okból nem kerül megrendezésre, a befizetett összegeket az étterem visszatéríti a jelentkezőknek.

Egyéb információk

A részvétellel, a menüvel, az asztalfoglalással kapcsolatos kérdések esetén kérjük forduljon az étterem munkatársához, az elérhetőségeket a visszaigazoló e-mail-ben találja.

A borvacsorák létszáma korlátozott, a résztvevőket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk!

A regisztrációval/jelentkezési űrlap kitöltésével és beküldésével a jelentkező elismeri, hogy a fenti tájékoztatót és a honlapon található információkat elolvasta és elfogadta,.

Szeretettel várjuk a rendezvényen!