
2025. március 12-én az iFood Élelmiszer Klaszter évnyitó rendezvényének a Hotel Wellamarin, Zamárdi adott otthont, ahol az élelmiszeripari fejlesztések finanszírozási lehetőségei kerültek középpontba.
A rendezvény során a szakértők átfogó képet adtak az élelmiszeripar közép- és hosszú távú gazdasági kilátásairól, a hazai és nemzetközi finanszírozási forrásokról, valamint a GINOP Plusz klaszterminősítési felhívásáról. A nap folyamán pódiumbeszélgetések, interaktív előadások és panelbeszélgetések segítették a résztvevőket abban, hogy jobban megértsék a piaci lehetőségeket és az előttük álló kihívásokat.
A résztvevők első kézből értesülhettek a közvetlen európai uniós támogatásokról a KKV-k, startupok és nagyvállalatok számára, valamint az egészségtudatos táplálkozás piaci trendjeiről és a magyar cégek nemzetközi lehetőségeiről.
A rendezvény egy vacsorával és kötetlen kapcsolatépítéssel zárult, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílt tovább mélyíteni az együttműködéseket és értékes szakmai kapcsolatokat építeni.
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az értékes hozzájárulást!