Elérhetőség

Termékek
- LaVerde 100% – os frissen préselt narancslé
- LaVerde 100% – os frissen préselt Narancs – Alma – Sárgarépa – Cékla
- LaVerde 100% – os frissen préselt Alma – uborka – spenót – gyömbér juice
- LaVerde 100% – os frissen préselt alma – lime juice
- La Verde 100% – os frissen préselt gyömbér Shot
Szolgáltatások
- Gyümölcslevek, krémek bérgyártása
- Termékeke HPP kezelése – hidegen dunsztolása
Bemutatkozás
Gyümölcs és zöldség facsaró üzemünket a Balaton déli partján elhelyezkedő Lengyeltótiban telepítettük. Gyártósorunkat a jelenleg elérhető legmodernebb berendezésekkel szereltük fel, amely hosszú távon megbízható technológiai hátteret biztosít számunkra.

A legmagasabb minőségi és tisztasági követelményeknek is megfelelő üzemünkben a saját márkás gyümölcs dzsúszok és zöldség levesek gyártása mellett, számos partnerünk részére végzünk bérgyártást is. Az állandó, magas minőség garantálása érdekében számunkra alapvető, hogy a legfrissebb alapanyagokból dolgozzunk, ezért az üzem rendelkezik nagy mennyiségű nyers alapanyag tárolására alkalmas hűtőkamrákkal is.
Facsaró üzemünk, kiegészülve a szintén itt telepítésre került HPP berendezéssel, nem csak magyarországi, de közép-európai szinten is egyedülálló mind technológiai összetételében, mind kapacitásában. A frissen elkészült és palackozott dzsúszokat és leveseket a HPP technológia segítségével a gyártás után azonnal tudjuk tartósítani, ami a hagyományos eljárásokkal szemben minimum kétszer – háromszor hosszabb eltarthatóságot garantál. A HPP technológiának köszönhetően, termékeink tökéletesen kórokozó és mikrobiológiailag lebomló anyag mentesek.